Nieuws

Ruim 40 winkels

Parkeer-gelegenheden

Aan de hasseler es

R

Al 40 jaar!

Nieuws uit winkelcentrum hasselo

Blijf hier op de hoogte van alle acties van Winkelcentrum Hasselo.

Kleedjesmarkt Koningsdag 2024 bij Winkelcentrum Hasselo!

Kom op Koningsdag, 27 april 2024, tussen 09:00 en 13:00 naar de gezelligste kleedjesmarkt in Winkelcentrum Hasselo! Verkopers kunnen zonder inschrijving hun waren aanbieden, maar moeten de passage gebruiken en de ingangen van winkels vrijhouden. Zorg dat je alles netjes achterlaat en neem onverkochte items weer mee naar huis. Ontdek unieke koopjes en geniet van een dag vol gezelligheid en leuke vondsten. Zet het in je agenda en nodig vrienden en familie uit voor een onvergetelijke dag!

🎉🌪️ Zaterdag 13 april vanaf 11:00 uur wordt Winkelcentrum Hasselo een stuk spannender met DE WERVELBOX! 🌪️🎉

🎉🌪️ Zaterdag 13 april vanaf 11:00 uur wordt Winkelcentrum Hasselo een stuk spannender met DE WERVELBOX! 🌪️🎉

Durf jij je hand in de wervelende box te steken? Grijp een balletje en wie weet win jij één van de fantastische prijzen! 🎁 Maar wees er snel bij, want op=op!

Let op: Deze kans is voor waaghalzen van 16 jaar en ouder. Mis het niet en wie weet ga jij met een geweldige prijs naar huis!

🐣Paas Speurtocht bij Winkelcentrum Hasselo!🐣

Doe mee met onze gezellige Paas speurtocht op zaterdag 30 maart, van 13:00 tot 16:00 uur. Ontdek de leukste hoekjes van het winkelcentrum, los de raadsels op en maak kans op fantastische prijzen!

Deelnameformulieren zijn verkrijgbaar bij al onze winkels. Zorg dat je erbij bent en wie weet ga jij met een geweldige prijs naar huis. Veel succes en paasplezier gewenst!

🐣🌼 Win een Paasontbijt aan Huis voor 2! 🌷🐰

Vier Pasen met een speciaal begin en maak kans op een overheerlijk paasontbijt aan huis voor jou en iemand speciaal. Hoe? Simpel!
 Haal onze flyer bij Winkelcentrum Hasselo.
 Laat je creativiteit de vrije loop en vul de achterkant in met jouw meest originele ideeën.
 Lever je ingevulde flyer uiterlijk zaterdag 23 maart in bij Zuivelhoeve/Limburgia of Uw Groenteman Eddy Weegink.

Wij kiezen de 5 meest originele inzendingen als de gelukkige winnaars. Laat deze kans niet liggen om samen met een geliefde, vriend, of familielid van een onvergetelijk paasontbijt te genieten. Doe mee en wie weet verrassen wij jou met een paasontbijt aan huis!

Valentijn actie

De kerstman deelt uit 2023

🎅🎄 Kom gezellig langs in Winkelcentrum Hasselo op zaterdag 16 december en ontmoet de Kerstman! Hij is er van 10:00 tot 16:00 uur om wat kerstvreugde te verspreiden. En alsof dat nog niet genoeg is, hebben we tussen 11:30 en 15:30 uur ook een kerstorkest voor wat extra sfeer.

Geniet van de bekende kerstdeuntjes terwijl je rustig je kerstinkopen doet. En natuurlijk deelt de Kerstman wat cadeautjes uit, dus mis het niet!

Tot dan in Winkelcentrum Hasselo!

Sinterklaas 2023

Kom gezellig langs op zaterdag 25 november in Winkelcentrum Hasselo, want Sinterklaas en zijn pieten brengen een bezoek aan ons winkelcentrum! 🎁

Vanaf 13:00 uur tot 16:00 uur kun je Sinterklaas een handje geven en je zelfgekleurde kleurplaat inleveren. Als beloning krijg je van de pieten heerlijke lekkernijen en een leuk presentje. 🍬🎨

Wil je meedoen en een kleurplaat inleveren? Haal vanaf half november een kleurplaat op bij een van de winkels in ons gezellige winkelcentrum. Dit wordt een Sinterklaasfeest dat je niet wilt missen!

Cash voor het Goede Doel in Hasselo!

Cash voor het Goede Doel in Hasselo! Winkelen én je favoriete Goede Doel steunen? Van zaterdag 9 september tot en met zondag 22 oktober 2023 maakt winkelcentrum Hasselo dat mogelijk met de actie ‘Cash voor het Goede Doel’. In totaal is er maar liefst € 10.000,- te verdelen.

Spaar voor het Goede Doel bij Winkelcentrum Hasselo!

Van zaterdag 9 september tot en met zondag 22 oktober 2023 kun je bij Winkelcentrum Hasselo Hasselo munten verdienen voor elke €5,- die je in de winkels besteedt (maximaal tien munten per aankoop). Het totaal te verdelen bedrag van €10.000,- gaat naar goede doelen, afhankelijk van hoeveel munten worden verzameld. De actie begint op 9 september om 11:00 uur met een feestelijke start. Op 4 november om 11:00 uur worden de sponsorbedragen bekendgemaakt. Op zaterdagen zullen twee goede doelen zich presenteren in het winkelcentrum. Houd de social media kanalen in de gaten voor updates. Doe mee, winkel en steun het goede doel bij Winkelcentrum Hasselo!

Cash voor het Goede Doel in Hasselo!

Winkelen én je favoriete Goede Doel steunen? Dat kan in winkelcentrum Hasselo!
Van zaterdag 9 september tot en met zondag 22 oktober 2023 maakt winkelcentrum Hasselo het mogelijk om met de actie ‘Cash voor het Goede Doel’ maar liefst € 10.000,- te verdelen onder de 10 deelnemende Goede Doelen.
Dankzij de voorkeur van de winkelende consument kan er per Goed Doel sponsorgeld binnen worden gehaald. Voor iedere € 5,- die de consument tijdens de actie bij de winkels in winkelcentrum Hasselo besteedt, krijgt deze een Hasselo munt (met een maximum van tien munten per besteding). De munten kunnen tijdens de actieperiode in de inleverdisplay van het favoriete Goede Doel worden gestopt. De inleverdisplays staan opgesteld in de passage voor de HEMA. Pro rato worden de bijdrages aan de Goede Doelen toegekend. Dus hoe meer munten een Goed Doel in haar inleverdisplay krijgt, des te meer sponsorgeld zij na afloop ontvangt.

Wil je meer weten over deze actie?
Meld je Goede Doel dan aan voor de informatieavond op woensdag 5 juli a.s. om 18.00 uur in het Kulturhus (naast het winkelcentrum). Aanmelden kan t/m vrijdag 30 juni a.s. via de website: www.winkelcentrumhasselo.nl/GoedDoel/