Nieuws

Ruim 40 winkels

Parkeer-gelegenheden

Aan de hasseler es

R

Al 40 jaar!

Heropening Winkelcentrum Hasselo

HEROPENING WINKELCENTRUM HASSELO | Zaterdag 10 december vanaf 10:00 uur hebben wij een feestelijke heropening van ons vernieuwde winkelcentrum. Er worden weer veel prijzen weggegeven!!!

Omdat ons winkelcentrum behoorlijk is verbouwd en wij er weer een stuk moderner voor staan, willen wij dit samen met jullie als klanten vieren!

Op zaterdag 10 december vanaf 10:00 uur worden gedurende de hele dag cadeautjes van de winkels weggegeven. Hierbij is het Rad van Fortuin aanwezig. En natuurlijk is er gezellige muziek in de kerstsfeer.

Kom jij ook langs om de officiële heropening van ons winkelcentrum te vieren?

Winkelcentrum Hasselo

Sinterklaas zittingsmiddag

SINTERKLAAS IN HASSELO | Op zaterdag 26 november om 13:00 uur t/m 16:00 uur komt Sinterklaas in het Winkelcentrum Hasselo.

Afgelopen weken hebben de jongste bezoekers van het winkelcentrum een kleurplaat in ontvangst mogen nemen (zo niet haal hem dan snel op bij één van onze winkels). Deze fantastische ingekleurde tekeningen kunnen dan ook worden ingeleverd bij Sinterklaas in ruil voor een traktatie.

Vanzelfsprekend kunnen zij op de foto met Sint en Piet. Deze foto’s worden in het Sinterklaasalbum op Facebook en Instagram gezet.

Winkelcentrum Hasselo

Sinterklaaskleurplaat

SINTERKLAASKLEURPLAAT | Vanaf 7 november kunnen kinderen Sinterklaaskleurplaten krijgen bij alle winkels.

Op zaterdag 26 november mogen de kinderen van 13:00 uur t/m 16:00 uur hun ingekleurde plaat inleveren bij Sinterklaas en krijgen daarvoor een traktatie.

Vanzelfsprekend kunnen zij op de foto met Sint en Piet. Deze foto’s worden in het Sinterklaasalbum op Facebook en Instagram gezet.

FORMULE 1 IN HASSELO

🏎🏁FORMULE 1 IN HASSELO🏁🏎
Heb jij altijd al eens op de foto gewild met een formule 1 auto? Dan is dit je kans, 27 augustus maakt winkelcentrum Hasselo dit mogelijk. Daarbij hebben wij nog een mega gave actie!

ACTIE:
Vul de flyer in (‘Wie wint de Grand Prix van België’) die je kan ophalen bij de formule 1 auto. En maak kans op 1 van de 18 prijzen.

❗️INFORMATIE❗️
Datum: 27 augustus 2022
Tijd: 11:00 uur tot 15:00 uur
Locatie: Winkelcentrum Hasselo
Foto: Foto’s worden gemaakt, kunnen voorzien worden van een passe-partout. Daarbij kunnen ze direct meegenomen worden.

Team Winkelcentrum Hasselo

Vaderdag Actie

🔥VADERDAG ACTIE🔥
Wij hebben weer een mega leuke/lekkere actie voor jullie. Plaats een leuke foto van jezelf, samen met je vader, onder deze Vaderdag-Post en zet er een origineel onderschrift bij! Dan maak je zomaar kans op 1 van de 42 BBQ- of BORRELPAKKETTEN!

Welke Winkel Maakt Jou Blij?
Paasspeurtocht

DOE JIJ MEE? 🐣🔎
Winkelcentrum Hasselo organiseert een mega leuke paasspeurtocht! Maak kans op FANTASTISCHE prijzen (t/m 12 jaar). 🏆🎁

Nieuws uit winkelcentrum hasselo

Blijf hier op de hoogte van alle acties van Winkelcentrum Hasselo.