Agenda

Bekijk hieronder alle georganiseerde evenementen.

Sint bezoekt Hasselo | zaterdag 16 november

Op zaterdag 16 november komt Sinterklaas omstreeks 14.30 uur op het grote plein voor Kulturhus. Na een warme ontvangst bezoekt Sinterklaas daarna ons winkelcentrum en kan je hem een handje geven. En wie zoet is krijgt wat lekkers! Dat vindt plaats van 16.00 tot 17.00 uur. Dan is het tijd voor het grote gezellige Sinterklaasfeest in het Kulturhus. Leuke optredens en een cadeautje van de pieten.

De pepernotenkrakers | zaterdag 30 november

De Pepernotenkrakers koesteren alle oude Sinterklaasliedjes, maar kennen ook de meeste nieuwe. Sint heeft ze daarom graag dicht in de buurt. De Pepernotenkrakers hebben een repertoire van meer dan 50 Sinterklaasliedjes en Pietendansjes. Van 11.00 tot 15.00 uur in ons winkelcentrum.

Sinterklaas zittingsmiddag | zaterdag 30 november

Vanaf maandag 11 november ontvangen de kinderen een Sinterklaaskleurplaat bij de winkels. Op zaterdag 30 november kunnen de kinderen van 13.00 – 16.00 uur hun ingekleurde plaat inleveren bij Sinterklaas en krijgen daarvoor een traktatie. Vanzelfsprekend kunnen zij op de foto met Sint en Piet; deze foto’s worden in het Sinterklaas-album op Facebook gezet. Sinterklaas bezoekt ook alle winkels en dat zorgt regelmatig voor hilarische situaties die ook weer worden vastgelegd op de camera!

Optreden AmaZing Hengelo Ladies Choir
| zaterdag 14 december

Zingen is gezond, geeft energie, is ontspannend en is vooral heel gezellig! Dat dit echt zo is kun je ervaren bij het popkoor AmaZing Hengelo Ladies Choir, dat onder muzikale leiding staat van dirigent Albert van Eldik. Op het repertoire staan nummers van o.a. Bløf, Ed Sheeran, Kensington, Pink en Guns N’ Roses. Zaterdag 14 december treden zij twee keer op in ons winkelcentrum: van 12.30 tot 13.00 uur en van 13.30 tot 14.00 uur. Voor meer informatie:
www.amazinghengelo.nl.

De Kerstman deelt uit | zaterdag 21 december

De Kerstman is dit jaar weer erg gul! Met zijn koets is hij op zaterdag 21 december a.s. in winkelcentrum Hasselo aanwezig en gaat hij een enorme berg Gouden Enveloppen weggeven; wat zit er in? Dat blijft nog een verrassing maar wij verklappen alvast dat alle prijzen zeer de moeite waard zijn.

Gratis oliebollen | zaterdag 28 december

Bij je bezoek aan winkelcentrum Hasselo krijg je vandaag vanaf 10.00 uur tot 16.00 uur gratis een oliebol (op = op)!