header

Sponsorbedragen bekend Cash voor het Goede Doel

Cash voor goed doel

 
Van zaterdag 16 september t/m zaterdag 28 oktober werden er in de winkels speciale Hasselo munten verstrekt bij het doen van de aankopen. Door de munten in de display te stoppen van het favoriete Goede Doel konden de 10 deelnemende Goede Doelen sponsorgeld verdienen. De displays stonden hiervoor opgesteld in de passage voor de HEMA.

Iedere week moesten de displays geleegd worden, zoveel munten werden er ingeleverd! De klant deed dan ook volop mee aan het verzamelen van de munten en hadden veel interesse in de Goede Doelen; dit bleek te meer tijdens de presentaties van de Goede Doelen. Hoe meer munten een Goed Doel ontving, des te meer sponsorgeld zij uiteindelijk ontving uit de totaalpot van € 10.000,-.

 

Feestelijke bekenmaking sponsorbedragen

Afgelopen zaterdag 4 november werden de sponsorbedragen per vereniging bekend gemaakt. Wethouder Marcel Elferink noteerde de sponsorbedragen symbolisch op ieder Goed Doel-affiche en overhandigde ieder affiche aan de bestuursleden van de Goede Doelen. Om de spanning zo lang mogelijk vast te houden, begon men met het laagste sponsorbedrag om uiteindelijk het Goede Doel met het hoogste bedrag bekend te maken; dat werd Stichting Kika met €  2.443,-. Van harte gefeliciteerd!

 

De actie ‘Cash voor het Goede Doel’ heeft uiteindelijk de volgende sponsorbedragen opgeleverd:

Sponsorbedragen actie

 

 

  •    Like ons op Facebook
  •    Onze nieuwsbrief
    • Blijf altijd op de hoogte van de laatste acties en evenementen binnen Winkelcentrum Hasselo per mail. Meldt u aan voor de nieuwsbrief!

      Uw naam
      Uw e-mail adres