header

Scan & Win in winkelcentrum Hasselo!

Scan&Win

Tijdens de actie 'Scan & Win!' in winkelcentrum Hasselo maak je kans op een van de ruim 23.000 prijzen en op een van de tien Hoofdprijzen!

In de actieperiode krijg je in de winkels van winkelcentrum Hasselo bij iedere aankoop een flyer waarop een unieke barcode staat vermeld. Deze barcode kan direct worden gescand bij de zuil in de passage van het winkelcentrum. Bij een winnende code verschijnt er een printje waarop staat vermeld wat de gewonnen prijs is en bij welke winkel de prijs kan worden afgehaald. Op de vier zaterdagen in de actieperiode geven we de actie extra aandacht; presentator Jerry Kroezen zal namelijk op zijn bekende humoristische wijze de actie begeleiden!

Door het invullen van je n.a.w.-gegevens op de achterkant van de flyer maak je ook nog eens  kans  op  een van de Hoofdprijzen. Zeer de moeite waard dus om te gaan shoppen in winkelcentrum Hasselo!

De actie Scan & Win! vindt plaats van maandag 10 september t/m zondag 7 oktober 2018. 
Bekijk de actievoorwaarden

  •    Like ons op Facebook
  •    Onze nieuwsbrief
    • Blijf altijd op de hoogte van de laatste acties en evenementen binnen Winkelcentrum Hasselo per mail. Meldt u aan voor de nieuwsbrief!

      Uw naam
      Uw e-mail adres