header

Veel prijzen tijdens de actie Heftige Hasselo Weken

Van maandag 10 maart t/m zaterdag 12 april kon iedereen scoren in winkelcentrum Hasselo tijdens de spaaractie ‘Heftige Hasselo Weken’. Bij  elke  aankoop  van € 5,00 kreeg de klant een zegel. Door een volle spaarkaart in te leveren maakte de klant kans op een groot prijzenpakket met als Super Hoofdprijs een shoptegoed t.w.v. € 1.500,-. Alle prijzen, en dat waren er maar liefst 77,  zijn door de ondernemers van winkelcentrum Hasselo ter beschikking gesteld! Daarnaast kon men in de actieperiode iedere week kans maken op € 25,- shoptegoed door onze Facebook-pagina te liken. 
Afgelopen zaterdag (19 april) vond om 11.00 uur de prijsuitreiking plaats. 

 

Spaar en win

De prijswinnaars zijn van te voren getrokken en ontvingen allemaal thuis  een brief waarin stond dat zij in de prijzen waren gevallen. Welke prijs men had gewonnen werd nog niet bekend gemaakt om de spanning erin te houden. De winnaars werden verzocht om afgelopen zaterdag om 10.45 uur aanwezig te zijn in winkelcentrum Hasselo. Om 11.00 uur ging daar de prijsuitreiking van start onder leiding van presentator DJ Bee.

Al vroeg liep het winkelcentrum vol met winnaars en belangstellenden. Links en rechts vroeg men aan elkaar of zij wisten wat zij gewonnen hadden, maar dat bleek voor iedereen een verrassing! Het geduld van menig prijswinnaar werd wel wat op de proef gesteld, want voordat er 77 prijzen zijn uitgereikt is het zomaar drie kwartier later. Maar hoe langer men moest wachten, hoe groter de prijs. Uiteindelijk won Karin Vos de minuut gratis winkelen bij C1000, wonnen de heer en mevrouw Keizer en de heer en mevrouw Vriezekolk een ballonvaart voor 2 personen via Rien Jurg Promotions, wonnen mevrouw Stegeman en mevrouw Bosman ieder een seizoenskaart FC Twente voor 2 personen en won mevrouw Heskamp de Super Hoofdprijs: een shoptegoed t.w.v. € 1.500,-. Zij kregen hun prijs overhandigd door bestuurslid Clemens Leferink van C1000. Inmiddels hebben ook de winnaars van de Like & Win actie hun shoptegoed t.w.v. € 25,- ontvangen. Alle prijswinnaars gingen dan ook volledig tevreden weer naar huis.

Op de foto van de hoofdprijswinnaars met links op de voorgrond Clemens Leferink van C1000 Hasselo en rechtsboven Eddy Weegink van Jan Weegink Uw Groenteman. » Een overzicht van alle prijswinnaars »Bekijk het fotoalbum!

 

Like en win

Tijdens de actieperiode kon men kans maken op € 25,- shoptegoed, te besteden bij winkelelcentrum Hasselo, door de
Facebook-pagina van het winkelcentrum te liken. Iedere week vond een trekking plaats uit alle personen die onze pagina op Facebook hebben geliked. Bodyl OosterholtNancy Wiggers-Wageman, Wendy van Velthuijsen-Heinink, Sevim Cengiz-Oglu en Monique Schenke zijn de gelukkigen!

 

    
  

  •    Like ons op Facebook
  •    Onze nieuwsbrief
    • Blijf altijd op de hoogte van de laatste acties en evenementen binnen Winkelcentrum Hasselo per mail. Meldt u aan voor de nieuwsbrief!

      Uw naam
      Uw e-mail adres