header

Veel prijzen tijdens de actie Heftige Hasselo Weken

Heftige Hasselo Weken

Hengelo - Van zaterdag 7 maart t/m zaterdag 11 april kon iedereen scoren in winkelcentrum Hasselo tijdens de spaaractie ‘Heftige Hasselo Weken’. Bij  elke  aankoop  van € 5,00 kreeg de klant een zegel. Door een volle spaarkaart in te leveren maakte de klant kans op een groot prijzenpakket met fantastische  Hoofdprijzen: 2 x een Giant e-bike, 1 x een shoptegoed t.w.v. € 1.500,-, 2 x een ballonvaart voor twee personen en 1 minuut gratis winkelen bij Jumbo Leferink! Alle prijzen, en dat waren er maar liefst 75,  zijn door de ondernemers van winkelcentrum Hasselo ter beschikking gesteld! Afgelopen zaterdag (18 april) vond om 11.00 uur de prijsuitreiking plaats.

De prijswinnaars zijn van te voren getrokken en ontvingen allemaal thuis  een brief waarin stond dat zij in de prijzen waren gevallen. Welke prijs men had gewonnen werd nog niet bekend gemaakt om de spanning erin te houden. De winnaars werden verzocht om afgelopen zaterdag om 10.45 uur aanwezig te zijn in winkelcentrum Hasselo. Om 11.00 uur ging daar de prijsuitreiking van start onder leiding van presentator DJ Bee en Lindsy, bekend van de meidengroep DJumbo. Al vroeg liep het winkelcentrum vol met winnaars en belangstellenden. Links en rechts vroeg men aan elkaar of zij wisten wat zij gewonnen hadden, maar dat bleek voor iedereen een verrassing! Het geduld van menig prijswinnaar werd wel wat op de proef gesteld, want voordat er 75 prijzen zijn uitgereikt is het zomaar drie kwartier later. Maar hoe langer men moest wachten, hoe groter de prijs..

Alle prijswinnaars gingen dan ook volledig tevreden weer naar huis. Inmiddels hebben ook de winnaars van de Like & Win actie hun shoptegoed t.w.v. € 25,- ontvangen.

 

Bijlage: foto van de prijswinnaars

Van links naar rechts: de heer Hogenstijn (ballonvaart via Rien Jurg Promotions), mevr. Kuipers (ballonvaart via Rien Jurg Promotions), mevr. Stevens (€ 1.500,- shoptegoed), de heer Van Heemstede Obelt (1 minuut gratis winkelen), mevr. Hollweg (Giant E-bike), Lindsy (Djumbo), Birgit van Garling (voorzitter Bestuur Hasselo) en mevr. Bon (Giant E-bike).

 

 

Bekijk de actievoorwaarden

Download de spaarkaart

 

  •    Like ons op Facebook
  •    Onze nieuwsbrief
    • Blijf altijd op de hoogte van de laatste acties en evenementen binnen Winkelcentrum Hasselo per mail. Meldt u aan voor de nieuwsbrief!

      Uw naam
      Uw e-mail adres