header

Heftige Hasselo Weken in winkelcentrum Hasselo

Heftige Hasselo Weken


Wegens succes herhaald!
Winkelcentrum Hasselo bestaat 35 jaar en viert dit ook in het najaar met de actie Heftige Hasselo Weken, die in het voorjaar zeer succesvol is geweest.

In de actieperiode wordt er bij de winkels van winkelcentrum Hasselo bij iedere besteding een Hasselo munt verstrekt. Met vijf van deze munten in de actie-envelop, die bij iedere kassa verkrijgbaar is, speelt de klant al mee en maakt iedere week kans op een rijkelijk gevulde Big Shopper.

 

 

 

Pandora Kerst Dinnershow

Heftige Hasselo Weken

Maak ook nog eens kans op de Pandora Kerst Dinnershow op zaterdag 10 december a.s.! Lever hiervoor één gevulde actie-envelop in bij de kraam in de passage, ontvang een Big Shopper met uniek nummer en maak kans op een volledig verzorgd avondprogramma met de Pandora Kerst Dinnershow. Hiervoor moet men wel tijdens de trekking op zaterdag 5 november a.s. om 11.00 uur met Big Shopper aanwezig zijn in de passage van winkelcentrum Hasselo.

Het is raadzaam de Big Shopper goed te bewaren, want met het unieke nummer dat iedere Big Shopper heeft, worden in winkelcentrum Hasselo regelmatig acties gehouden.

Zeer de moeite waard om te gaan winkelen bij winkelcentrum Hasselo!

De actie Heftige Hasselo Weken vindt plaats van zaterdag 3 september t/m zaterdag 29 oktober 2016. Prijswinnaars van de gevulde Big Shopper ontvangen persoonlijk bericht. 

 

Bekijk de actievoorwaarden

 

  •    Like ons op Facebook
  •    Onze nieuwsbrief
    • Blijf altijd op de hoogte van de laatste acties en evenementen binnen Winkelcentrum Hasselo per mail. Meldt u aan voor de nieuwsbrief!

      Uw naam
      Uw e-mail adres