header

Heftige Hasselo Weken gaan weer van start

Heftige Hasselo WekenTijdens de actie Heftige Hasselo Weken maakt u kans op 3 Super Hoofdprijzen: 2 x een Giant e-bike en 1 x een shoptegoed t.w.v. € 1.500,-!

In de actieperiode wordt er bij de winkels van winkelcentrum Hasselo per besteding van € 5,- een zegel verstrekt (tot een maximum van 5 zegels per keer). Er zijn twee verschillende kleuren zegels, namelijk paars en groen; bij Jumbo Leferink en Albert Heijn ontvangt u de paarse zegel en bij de overige winkels ontvangt u de groene zegel. Er kunnen negen zegels op de spaarkaart geplakt worden, waarvan drie paarse zegels, drie groene zegels en drie waarvan u zelf de kleur mag bepalen. Een volle spaarkaart dingt mee naar  veel  prijzen, waaronder twee ballonvluchten via Rien Jurg Promotions, één minuut gratis winkelen bij Jumbo Leferink en  de 3 Super Hoofdprijzen, 2 x een Giant e-bike en 1 x een  shoptegoed  t.w.v. € 1.500,-! Alle prijzen zijn door de ondernemers van winkelcentrum Hasselo ter beschikking gesteld!

Like tijdens deze actie de Facebook-pagina van winkelcentrum Hasselo en maak ook nog eens kans op een van de vijf shoptegoeden van € 25,-.

De volledig ingevulde spaarkaart kan in één van de inleverbussen worden gestopt die verspreid over het winkelcentrum staan. Lever zoveel mogelijk volle spaarkaarten in, want met meer spaarkaarten maakt u meer kans op een van de prijzen.

De actie Heftige Hasselo Weken vindt plaats van zaterdag 7 maart t/m zaterdag 11 april 2015. De prijsuitreiking vindt plaats in het winkelcentrum op zaterdag 18 april om 11.00 uur. De prijswinnaars ontvangen persoonlijk bericht. Prijswinnaars van het Hasselo shoptegoed worden bekend gemaakt op Facebook, dus kijk regelmatig!

 

Bekijk de actievoorwaarden

Download de spaarkaart

 

  •    Like ons op Facebook
  •    Onze nieuwsbrief
    • Blijf altijd op de hoogte van de laatste acties en evenementen binnen Winkelcentrum Hasselo per mail. Meldt u aan voor de nieuwsbrief!

      Uw naam
      Uw e-mail adres