header

Cash voor het Goede Doel in Hasselo!

Cash voor goed doel

Winkelen én je favoriete Goede Doel steunen? Van zaterdag 16 september tot en met zaterdag 28 oktober 2017 maakt winkelcentrum Hasselo dat mogelijk met de actie ‘Cash voor het Goede Doel’. In totaal is er maar liefst € 10.000,- te verdelen.

Tien Goede Doelen doen mee aan deze actie. Zij kunnen, dankzij de voorkeur van de winkelende consument, sponsorgeld binnenhalen. Want voor iedere € 5,- die een consument tussen zaterdag 16 september en zaterdag 28 oktober bij de winkels in winkelcentrum Hasselo besteedt, krijgt deze een Hasselo munt. De munten (met een maximum van tien munten per besteding) kunnen tijdens de actieperiode in de inleverdisplay van het favoriete Goede Doel worden gestopt. De inleverdisplays staan opgesteld in de passage voor de HEMA. Pro rato worden de bijdrages aan de Goede Doelen toegekend. Dus hoe meer munten een Goed Doel in de inleverdisplay krijgt, des te meer sponsorgeld deze na afloop ontvangt; je hebt dus direct invloed op ‘Cash voor het Goede Doel’.

De tien deelnemende partijen

De tien deelnemende Goede Doelen zijn Dierenambulance Hengelo – Werkgroep Paddentrek Hengelo – Zonnebloem afd. Hasseler Es-Slangenbeek – Invaliden Sport Vereniging Hengelo e.o. – Stichting KiKa – Welzijn Ouderen Deurningen – Sportvereniging WRSH – Niet aangeboren Hersenletsel Hengelo – Stichting Kleine Kracht en Passend voetbal Hengelo (sv Juliana ’32). Op zaterdag 16 september om 11.00 uur vindt de officiële start van de actie plaats o.l.v. wethouder Elferink.

Presentaties

Op iedere zaterdag gedurende de actie presenteren één of meer Goede Doelen zich in het winkelcentrum; dé kans om kennis te maken met uw favoriete Goede doel!

De definitieve sponsorbedragen worden op feestelijke wijze in het winkelcentrum bekend gemaakt op zaterdag 4 november om 11.00 uur.

 

Bekijk de actievoorwaarden

Bekijk de flyer

 

  •    Like ons op Facebook
  •    Onze nieuwsbrief
    • Blijf altijd op de hoogte van de laatste acties en evenementen binnen Winkelcentrum Hasselo per mail. Meldt u aan voor de nieuwsbrief!

      Uw naam
      Uw e-mail adres