header

Cash voor het Goede Doel in Hasselo!

Cash voor goed doel

Kunnen jullie als Goed Doel een beetje steun gebruiken? Kom dan naar de informatieavond op woensdag 21 juni a.s. om 18.00 uur in het Kulturhus Hasselo. Daar krijg je alle ins en outs te horen over de actie die winkelcentrum Hasselo speciaal voor het steunen van Goede Doelen heeft opgezet. 

Goede Doelen kunnen, dankzij de voorkeur van de winkelende consument, geld binnenhalen. Want voor iedere € 5,- die een consument tussen zaterdag 16 september en zaterdag 28 oktober bij de winkels in winkelcentrum Hasselo besteedt, krijgt deze een Hasselo munt. De munten (met een maximum van tien munten per besteding) kunnen tijdens de actieperiode worden gedeponeerd in de inleverdisplay van het favoriete Goede Doel. De inleverdisplays staan opgesteld in de passage voor Blokker en HEMA.

Meer munten, meer geld 

Hoe meer munten jouw Goede Doel uiteindelijk ontvangt, des te meer sponsorgeld zij verdient; in totaal is er maar liefst € 10.000,- te verdelen. Tien Goede Doelen kunnen meedoen aan deze actie. Zeer de moeite waard dus om je favoriete Goede Doel te steunen en je Hasselo munten te doneren.

 

Vrijdag 16 juni was de laatste dag om uw goede doel aan te melden. Maar wat hebben wij er een boel ontvangen! 
Hebt u uw goede doel al aangemeld? Dan zien wij u graag op 21 juni!

Voor informatie bel met Eric van Roosmalen: (06) 51 13 25 46

 

 

  •    Like ons op Facebook
  •    Onze nieuwsbrief
    • Blijf altijd op de hoogte van de laatste acties en evenementen binnen Winkelcentrum Hasselo per mail. Meldt u aan voor de nieuwsbrief!

      Uw naam
      Uw e-mail adres