header

Goede doelen zijn bekend!

Cash voor goed doel

Goede Doelen kunnen, dankzij de voorkeur van de winkelende consument, geld binnenhalen. Want voor iedere € 5,- die een consument tussen zaterdag 16 september en zaterdag 28 oktober bij de winkels in winkelcentrum Hasselo besteedt, krijgt deze een Hasselo munt. De munten (met een maximum van tien munten per besteding) kunnen tijdens de actieperiode worden gedeponeerd in de inleverdisplay van het favoriete Goede Doel. De inleverdisplays staan opgesteld in de passage voor Blokker en HEMA.

 

Meer munten, meer geld 

Hoe meer munten jouw Goede Doel uiteindelijk ontvangt, des te meer sponsorgeld zij verdient; in totaal is er maar liefst € 10.000,- te verdelen. Tien Goede Doelen kunnen meedoen aan deze actie. Zeer de moeite waard dus om je favoriete Goede Doel te steunen en je Hasselo munten te doneren.

Onderstaand de 10 Goede Doelen die dit jaar mee gaan doen met de actie:

 1. Dierenambulance Hengelo
 2. Werkgroep Paddentrek Hengelo
 3. Zonnebloem afd. Hasseler Es
 4. Invaliden Sport Vereniging Hengelo e.o.
 5. Stichting KiKa
 6. Welzijn Ouderen Deurningen
 7. Sportvereniging WRSH
 8. Niet aangeboren Hersenletsel Hengelo
 9. Stichting Kleine Kracht
 10. Passend voetbal Hengelo (sv Juliana ’32)

 

De sponsorgelden zullen besteed worden aan de volgende doelen:

 

Dierenambulance Hengelo

https://nl-nl.facebook.com/dierenambulance.hengelo.7/

Het sponsorgeld wordt besteed voor de aanschaf van goed deugdelijk materiaal voor in de dierenambulance en materiaal voor (school-) voorlichting.

 

Werkgroep Paddentrek Hengelo

www.paddentrekhengelo.nl

Aanschaf van grote zaklantaarns voor het opsporen van overstekende padden en salamanders en te zorgen voor het goed en opvallend zichtbaar zijn van onze vrijwilligers op de donkere wegen.

 

Zonnebloem afd. Hasseler Es

www.zonnebloem.nl/hasseler-es-slangenbeek

Meerdere keren per jaar organiseren de vrijwilligers voor de gasten uitjes met een bezoek aan bijv. een attractiepark (Wildlands, Dolfinarium). Omdat met name de vervoerskosten zwaar op de organisatie rusten is het fijn dat deze verlicht worden met een financiële bijdrage van winkelcentrum Hasselo.

 

Invaliden Sport Vereniging

www.isvh.nl

Tegemoetkoming in de reiskosten van spelers en begeleiders naar wedstrijden en toernooien 

 

Stichting KiKa

www.kika.nl
http://2018.runforkikamarathon.nl/anouk-van-den-hoeven
https://anoukrunsforkika.jimdo.com/

Vernieuwend onderzoek naar kinderkanker zodat de genezingskans van 75% naar 95% kan gaan.

 

Welzijn Ouderen Deurningen

Contacten te leggen en onderhouden tussen ouderen, zodat ze niet vereenzamen. Dat willen we bereiken door allerlei activiteiten te organiseren.

 

Sportvereniging WRSH

http://www.wrsh.nl/

We willen het sponsorgeld gebruiken om onze materialen te vernieuwen en een nieuwe muziekinstallatie aan te schaffen voor de lessen waarin muziek wordt gebruikt (aeronetics, total fit en streetdance), omdat de huidige installatie al meer dan 20 jaar oud is en niet goed meer functioneert.

 

Niet aangeboren Hersenletsel Hengelo

www.ineigenhand.eu

We zouden het geld willen spenderen aan de kosten voor huur van een geschikte locatie, kosten koffie en thee, reiskosten en inhuren gastsprekers, aanschaf beamer, kosten voor het maken van een uitstapje, het maken van professionele site en kosten drukwerk.

 

Stichting Kleine Kracht

www.kleinekracht.com

Ingezamelde goederen gaan vanuit Hengelo naar ons depot in Marginea (RO). Provincies: Suceava, Botosani en Neamt. Transport met vrachtwagens.

 

Passend voetbal Hengelo (sv Juliana ’32)

www.svjuliana32.nl

Het sponsorgeld wordt besteed aan voetbaltenues, voetbalmaterialen en expertise voor kinderen met autisme, ADHD of andere beperking die niet in regulier of G-voetbal kunnen voetballen.

 

Houd verder zowel Facebook als de website in de gaten voor het verloop van de actie!

 

 

 

 •    Like ons op Facebook
 •    Onze nieuwsbrief
  • Blijf altijd op de hoogte van de laatste acties en evenementen binnen Winkelcentrum Hasselo per mail. Meldt u aan voor de nieuwsbrief!

   Uw naam
   Uw e-mail adres