header

C1000 Hasselo maakt overstap naar JUMBO

Jumbo Supermarkten met als ondernemer Leferink opent de deuren van een nieuwe winkel aan de Christiaan Langefeldstraat 29. De supermarkt vervangt de huidige C1000 winkel. Deze winkel sluit op zaterdag 11 oktober haar deuren om een volledige metamorfose tot een Jumbo supermarkt te ondergaan. Vanaf woensdag 29 oktober zijn inwoners van Hengelo en omgeving welkom in de aller nieuwste Jumbo winkel.

 

OndernemerClemens Leferinkis klaar voor de overstap naar Jumbo: “De nieuwe winkel wordt ingericht volgens de allerlaatste vernieuwde uitgangspunten van de Jumbo formule. De overgang naar Jumbo is een positieve stap voor ons team en voor onze klanten. Ik kijk er erg naar uit om hen straks kennis te laten maken met de nieuwe winkel. Het versplein met een ruime keuze aan dagverse producten als groenten, fruit, vleeswaren, brood en kazen is echt het paradepaardje. Jumbo staat voor de laagste prijs, het grootste assortiment en de beste service. Dit combineren we met een aantal sterke elementen uit de C1000 formule. Zoals de focus op lokale producten en het assortiment uit onze eigen slagerij. De huidige slagerij blijft behouden en uitgebreid met grilproducten die gemaakt gaan worden door onze slagers in een eigen keuken. In totaal biedt de winkel bijna 1.350 vierkante meter winkelplezier in winkelcentrum Hasselo.

 

Klant centraal
Colette Cloosterman-van Eerd, directeur Formule en Innovatie van Jumbo Supermarkten: “We zijn erg trots op de komst van de nieuwe winkel. Samen met alle Jumbo collega’s kijk ik er naar uit om nog meer inwoners van Hengelo en omgeving kennis te laten maken met onze unieke Jumbo formule. Bij alles wat we doen staat de klant centraal. Daarnaast kunnen klanten kiezen uit een groot en divers assortiment en garanderen we de laagste prijzen van Nederland. Wij zijn de enige supermarktketen in Nederland die deze elementen combineert.” 

7 Zekerheden
Jumbo garandeert deze formule door de 7 Zekerheden. Dit zijn 7 garanties waarbij de wensen van de klant centraal worden gesteld. Zo garandeert Jumbo de laagste prijs. Als de klant een product ergens anders goedkoper vindt, wordt de prijs aangepast. Als dank krijgt de klant het product gratis mee. Om deze beloftes te waarborgen, volgen alle medewerkers van Jumbo een 7 Zekerheden training. 

Verhuispakket
Om de opening van de nieuwe winkel te vieren, trakteert Jumbo klanten op een Verhuispakket. Klanten van C1000 Hasselo in Hengelo kunnen vanaf woensdag 24 september Jumbo verhuiszegels sparen. Na de verbouwing kunnen zij hun spaarkaart bij Jumbo Leferink inleveren voor een boodschappenpakket ter waarde van 60 euro.

Bekende gezichten
In de nieuwe winkel worden klanten verwelkomd door bekende gezichten. Alle medewerkers van de C1000 winkel gaan mee naar Jumbo. 


  •    Like ons op Facebook
  •    Onze nieuwsbrief
    • Blijf altijd op de hoogte van de laatste acties en evenementen binnen Winkelcentrum Hasselo per mail. Meldt u aan voor de nieuwsbrief!

      Uw naam
      Uw e-mail adres