header

Bekendmaking sponsorbedragen Klinkende Munt Weken

Van zaterdag 30 augustus t/m zaterdag 4 oktober werden er in de winkels van winkelcentrum Hasselo Klinkende Munten verstrekt. Door de munten in de display te stoppen van de eigen basisschool, konden deze sponsorgeld verdienen. De displays stonden opgesteld in de passage voor Blokker en de Hema. Iedere week moesten de displays opnieuw geleegd worden, zoveel Klinkende Munten werden er ingeleverd!

 

Klinkende Munt Weken 2014Hoe meer munten een basisschool ontving, des te meer sponsorgeld zij uiteindelijk ontving uit de totaalpot van € 8.000,-! Er zijn méér dan 200.000 munten ingeleverd! Tijdens deze actie maakte overigens iedereen kans op een Hasselo shoptegoed t.w.v. € 25,- door de Facebook-pagina van winkelcentrum Hasselo te liken! De prijswinnaars hebben inmiddels hun prijs ontvangen.

Afgelopen zaterdag (11 oktober) werden de gewonnen sponsorbedragen per basisschool bekend gemaakt. Om de spanning zo lang mogelijk vast te houden, begon Birgit van Garling als voorzitter van Hasselo met het laagste bedrag om uiteindelijk de basisschool met het hoogste sponsorbedrag bekend te maken; dat werd uiteindelijk ’t Eimink. Proficiat!

 

De Klinkende Munt Weken sponsorbedragen

Sponsorbedragen Klinkende Munt Weken

»Bekijk het fotoalbum!

  •    Like ons op Facebook
  •    Onze nieuwsbrief
    • Blijf altijd op de hoogte van de laatste acties en evenementen binnen Winkelcentrum Hasselo per mail. Meldt u aan voor de nieuwsbrief!

      Uw naam
      Uw e-mail adres