Jumbo Leferink

Welkom bij Jumbo Leferink!

Welkom bij Jumbo

Ons team helpt u graag verder met al uw boodschappen.

Wij gaan voor meer dan 100% klanttevredenheid. We zorgen dat je alles kunt vinden in onze supermarkt, tegen de laagste prijs en met de beste service. We zeggen het niet alleen, we garanderen het ook met onze 7 zekerheden.

 

Slagerij Jumbo LeferinkAmbachtelijke slagerij

Bij Jumbo Leferink vindt u nog een echte ambachtelijke slagerij-afdeling. De slager staat bij ons nog centraal. Samen met zijn team zorgt hij dagelijks voor ambachtelijk bereid vlees tegen een scherpe prijs. Bij een van hen kunt u ten aller tijde advies krijgen. Indien u dat wenst kunnen zij het vlees ook in een andere hoeveelheid verpakken. We maken veel producten zelf in onze ambachtelijke slagerij onder andere: Filet-American en de echte, lekkere metworst volgens traditioneel recept. Vleesschotels voor bijvoorbeeld Abraham, Sarah of andere gelegenheden kunt u ook bij ons bestellen. In overleg met u stellen wij deze dan samen. Tevens verhuren wij pannen en barbecues om van uw party een echt feest te maken. Voor informatie hierover kunt u altijd vrijblijvend onze slager of een van zijn medewerkers vragen.

Jumbo LeferinkA.G.F.
Op onze groenteafdeling vindt u een wisselend assortiment aan groente en fruit dat bij ieder jaargetijde aansluit. Wij hebben panklare groente en extra rauwkosten toegevoegd aan ons assortiment. Vers is ook echt vers en dit betekent dat producten ten aller tijde goed en lekker moeten zijn. Onze groenteman kan u adviezen verstrekken en desgewenst kan hij ook een fruitmand voor u maken. Mist u iets meld het dan bij onze groenteman. Hij zal er alles aan doen om uw product te krijgen.

Jumbo LeferinkVers Boetiek
Op deze afdeling vindt u: brood, vleeswaren, kaas en gebak. Op deze afdeling zijn we trots. Hier wordt elke dag voor u brood afgebakken en sneden. We bakken ook veel verschillende broodjes zelf af. Naast het Goudeerlijk assortiment hebben we ook brood en broodjes van bakkerij Roeland uit Oldenzaal. Uiteraard hebben we veel verse vleeswaren en grillen we veel producten zelf af zoals: rosbief, rollade, grillworst enzovoort. Voor gebak kunt u ook bij ons terecht. We verkopen vlaaien, thema taarten, slagroomtaarten met en zonder eigen foto, taarten en diverse soorten klein gebak. U kunt alles online bestellen via: www.jumbo.com/content/jumbo-gebak. Of ga hiervoor naar de algemene Jumbo site: Jumbo.com > service > meer service > Jumbo Gebak.

Jumbo LeferinkKW – Diepvries – Zuivel en overig vers
Onze mannen van de kruideniersafdeling, zuivel, diepvries en overig vers zorgen dagelijks voor voldoende aanbod en assortiment. Zij zijn het aanspreekpunt voor de winkel. Ontbreken er producten meld het dan zodat we desgewenst op zoek kunnen gaan om uw product in ons assortiment op te nemen. Ook bieden ze regelmatig artikelen aan die niet in ons standaardassortiment zitten en we dus extra voor u inkopen. Heeft u een feest waarbij u veel drank of andere producten nodig heeft, bestel het bij een van hen en zij zorgen dat het klaar staat op het door u gekozen tijdstip. Als service bieden wij aan dat alle houdbare artikelen die niet aangebroken zijn weer retour kunnen en u het aankoopbedrag hiervan terug ontvangt. Zo heeft u nooit te weinig thuis en houdt u ook niet onnodig veel over.

c1000 HasseloKassa
De kassa afdeling staat bij ons hoog in het vaandel. Het afrekenen van de boodschappen moet goed en snel verlopen zonder al te veel gedoe. We houden niet van wachttijden en zullen op tijd een extra kassa openen. We houden ons hierbij aan de spelregel vlot winkelen van de 7-zekerheden. We hebben voor rolstoelhouders speciale doorgangen en voor klanten met mandjes een apart afrekenpunt. Bij de infobalie kunt u terecht voor sigaretten, postzegels, kadobonnen enzovoort. U kunt bij alle kassa’s met PIN en contant betalen en eventueel extra geld opnemen zonder extra kosten.

Bloemen
Bij Jumbo Leferink hebben we ook een bloemenafdeling. Deze vindt u tegenover de infobalie. Hier kunt u terecht voor snijbloemen, planten en leuke plantenbakjes. Uiteraard pakken we uw bloemen en planten mooi in. Heeft u specifieke wensen, vraag het onze medewerkster achter de infobalie.

Contact

Openingstijden

Maandag:08:00 – 21:00 uur
Dinsdag:08:00 – 21:00 uur
Woensdag:08:00 – 21:00 uur
Donderdag:08:00 – 21:00 uur
Vrijdag:08:00 – 21:00 uur
Zaterdag:08:00 – 20:00 uur
Zondag:10.00 – 18.00

Jumbo Leferink

 

Christiaan Langefeldstraat 29
7558 CW Hengelo
www.jumbo.com

Tel. 074 276 76 10