Echte bakker Wouda

Kwaliteit, service en klant-tevredenheid is onze drijfveer!

In het voorjaar van 1910 opent bakker Wouda zijn deuren in het Friese Surhuizem in Friesland. Hier wordt de basis gelegd voor de bakkerij die op dit moment in Hengelo drie moderne zaken heeft. Vandaag de dag staat hier de vierde generatie aan het roer. Anne en Tjeerd Wouda, achterkleinzonen van de grondlegger, hebben de liefde voor het vak meegekregen van vader Henk Wouda. Na zijn schooltijd gaat Henk bij zijn vader Anne in de leer. Hij ontwikkelt zijn gevoel en passie voor het vak, zijn vakmanschap wordt verder uitgebreid in zijn eigen zaak in Ferwert. In 1985 besluiten Henk en zijn vrouw Antje te verhuizen van Friesland naar Hengelo, Overijssel. Daar hebben zij met ambachtskunst en ondernemerschap een gedegen plek binnen de Twentse gemeenschap opgebouwd. Door eendracht sterk! Bakker Wouda is door de jarenlange ervaring een onderneming geworden met karakter. Het oude ambacht in combinatie met een eigentijdse visie, zijn de ingrediënten voor een hedendaagse onderneming met inzicht in klantwensen.

Onze drijfveer

Kwaliteit, service en klant-tevredenheid is voor ons bedrijf, al generaties lang, onze drijfveer. Met hartstocht staan wij voor u klaar om iedere ochtend, eerlijke en verse producten voor u in onze zaken te hebben. Brood en banket dat op maatschappelijke verantwoorde wijze is gemaakt en aan hoge kwaliteitseisen voldoet. Producten met passie en dat proeft U.

Anne en Tjeerd Wouda

Contact

Openingstijden

Maandag:08.30 – 18.00 uur
Dinsdag:08.30 – 18.00 uur
Woensdag:08.30 – 18.00 uur
Donderdag:08.30 – 18.00 uur
Vrijdag:08.30 – 18.00 uur
Zaterdag:08.00 – 17.00 uur
Zondag:Gesloten

Echte bakker Wouda

Christiaan Langefeldstraat 14
7556 LN Hengelo
  www.bakkerwouda.nl

Tel. 074 2773609