Albert Heijn

Het alledaagse betaalbaar, het bijzondere bereikbaar
Dat is eigenlijk ook wat de oprichter van ons bedrijf voor ogen had. Op strooibiljetjes liet hij de volgende tekst drukken: ‘Prima Kwaliteit, Groote Omzet, Kleine Winst. Arm en rijk kunnen bij mij hun inkopen doen.’ Naast bijzondere producten en acties, onderstrepen we met onze missie dat we óók een betaalbare winkel voor de alledaagse boodschappen zijn.

Dagelijks…
We hebben alle dagelijkse boodschappen in huis. Alledaagse artikelen als toiletpapier, wasmiddel, luiers en tandpasta. Kipfilet, aardappelen, melk en brood. Bij Albert Heijn ben je verzekerd van een uitstekende kwaliteit tegen concurrerende prijzen.

En bijzonder…
We verkopen bijzondere producten die alleen bij Albert Heijn te koop zijn. Pindakaas met cashewnoten, unieke koffiesoorten van Perla uit onze eigen koffiebranderij, een echte Italiaanse steenovenpizza, onze zelfgebakken appeltaartjes. Zaanlander kaas, vegetarische producten van Tivall en Greenfields vlees. Pain de Boulogne, Pain de Mediterrane en Pain Madeleine: speciaal voor Albert Heijn ontwikkeld. Zomaar een greep uit de producten waarmee we ons van concurrenten onderscheiden.

AH kwaliteit
Niemand stelt zulke hoge eisen aan versproducten als wij dat doen. Vlees, kaas of neem groente en fruit. Door bijvoorbeeld alleen één op één met telers te werken, kunnen we het allerbeste bieden. En dat is best bijzonder.

Acties
Dan hebben we het nog niet eens over onze bijzondere acties gehad. De ronde prijzen in onze Hamsterweken. Kinderen die met Sinterklaas hun schoentje bij ons mogen zetten. Of klanten die met AH Jokers zelf mogen bepalen op welke producten ze korting willen hebben. Of hoe wij van kerst in onze winkels ieder jaar iets heel bijzonders maken!

Wij heten u met ons voltallige team van harte welkom bij Albert Heijn Hasselo. Vriendelijkheid en service staan bij ons voorop en wij zijn altijd geïnteresseerd in uw mening.

Contact

Openingstijden

Maandag:08:00 – 21:00 uur
Dinsdag:08:00 – 21:00 uur
Woensdag:08:00 – 21:00 uur
Donderdag:08:00 – 21:00 uur
Vrijdag:08:00 – 21:00 uur
Zaterdag:08:00 – 20:00 uur
Zondag:10.00 – 18.00

Albert Heijn

 

Christiaan Langefeldstraat 83
7558 CX Hengelo
www.ah.nl

Tel. 074 277 37 37