header

Agenda

 

Jaaroverzicht

 

Nestkastje maken

Zaterdag 9 maart 2019

Kom je ook een nestkastje voor de vogels maken? Op zaterdag 9 maart van 10.00 - 16.00 uur zijn vrijwilligers van de Natuur- en vogelwerkgroep 'De Grutto' aanwezig om je ermee te helpen. Geef het nestkastje een mooie plek in de tuin, maak er een foto van en upload je foto.

Pasen

Zaterdag 20 april 2019

Op de foto met de Paashaas? Een professionele fotograaf maakt de foto's en drukt ze meteen af; alle foto's worden ook op de website geplaatst*. Daarnaast kunnen de kinderen een Paas-kleurplaat inkleuren. Voor de viltstiften is gezorgd, maar natuurlijk kan er ook thuis aan gewerkt worden. Van 11.00 - 15.00 uur is de Paashaas aanwezig.

*zonder tegenbericht geef je hiervoor toestemming

Koningsdag

Zaterdag 27 april 2019

Op zaterdag 27 april organiseert winkelcentrum Hasselo weer een kleedjesmarkt! Deze markt is bedoeld voor de kinderen zodat zij een leuk zakcentje kunnen bijverdienen. De kleedjesmarkt is van 09.00 - 13.00 uur. Inschrijven is niet nodig en er zijn ook geen kosten aan verbonden. Neem een kleedje of zeil mee, leg het in de passage op de grond, spullen erop en verkopen maar! Burgemeester Schalberg wijst de plaatsen aan.

  •    Like ons op Facebook
  •    Onze nieuwsbrief
    • Blijf altijd op de hoogte van de laatste acties en evenementen binnen Winkelcentrum Hasselo per mail. Meldt u aan voor de nieuwsbrief!

      Uw naam
      Uw e-mail adres